Topbike Uw MTB specialist in Begijnendijk. Topbike staat voor kwaliteit, topmateriaal, klantentevredenheid en service op maat! Kom gerust langs voor advies, een herstelling of een vrijblijvend bezoek
KantoorGeertGysemansLogo Crelan kantoor in Nieuwrode met een zeer vriendelijke en professionele directeur Geert Gysemans.
De Fritbox Voor lekkere frietjes in Pijpelheide moet je zeker bij De Fritbox zijn.
t Bakkershuys Lekker brood, pistolets, taart en andere lekkere patisserie vindt u terug bij 't Bakkerhuys in Houtvenne (Hulshout)
Het Zandstrallerke Is uw keuken, trap, deur, houten constructie of meubel niet modern genoeg meer? Zijn de kleuren aangetast door de tand des tijds? Is het meubel toch van een degelijke kwaliteit dat te veel waarde heeft om te vervangen door iets nieuws? Laat het dan zandstralen en behandelen met een nieuwe kleur!
Sanidi Vakmanschap aan de beste prijs. Sanidi is gespecialiseerd in het professioneel plaatsen en herstellen van sanitair en centrale verwarming waarbij wij steeds streven naar kwaliteitsvolle en energiezuinige installaties te leveren, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit alles uiteraard met de nodige klantvriendelijkheid, respectabele leveringstermijnen en een optimale dienstverlening met garantie.
Crauwels Banden Hier kan u terecht voor (winter)banden, velgen, sportuitlaten en verlagingen. Dit alles gekoppeld aan een prima dienstverlening, de nodige kennis van zaken en de beste prijs.
Plastimetal Plastimetal is een professioneel en betrouwbaar coatingbedrijf uit de Antwerpse gemeente Heist-Op-Den-Berg. Ons actiedomein situeert zich vooral in het aanbrengen van kunststof laklagen of coatings op alle soorten van metaal via poedercoating. Op deze manier veredelen we als het ware het basismateriaal of substraat.
Ruboplast Platte daken met EPDM dakrubberfolie, dak & zinkwerken en sectionale poorten en 20 jaar ervaring neem je best een kijkje op de site van Ruboplast in Heist-op-den-berg
De Bierhalle Baal Voor een frisdrank, alcoholische dranken en bierkorfen kan je altijd bij De Bierhalle in Baal terecht.

Graag ook een dankwoordje aan de makers van onze uitrusting

Kalas Sportswear

Gebruiksnaam:

Wachtwoord: