Welkom Lustige Mountainbikers!

Welkom lustige mountainbikers op de website van onze club 'De Lustige Mountainbikers'.   

 

De Lustige Mountainbikers 

 

U komt hier van alles te weten over onze club zoals:

  • Wat is ons doel
  • Wie zijn onze leden
  • Wat is onze kalender
  • Welke ritten hebben wij al gereden
  • Welke zijn onze sponsors.

We bestaan reeds enkele jaar en hebben reeds aan vele toertochten mee gedaan.  Zo hebben we niet alleen tochten in omstreken Aarschot gedaan maar zijn we ook naar regio Limburg, Luik, Namen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant heel leuk tochten gaan rijden. 

Ook op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagnamiddag wordt er nog steeds gereden. Kijk dus zeker eens naar onze kalender waar je ons kan of (voor de zondagtochten) zou kunnen vinden 

We verwelkomen nog steeds iedereen om lekker mee te rijden met ons.  Opgelet vrij meereden kan op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen.  We hebben liefst wel dat u verzekerd bent bij de VWB (Zo bent u verzekerd want onze club komt enkel nog eens tussenbeide voor betalende leden) en een HELM IS verplicht !!! (Geen helm is niet meerijden).

 

 

 

       

Ook dit jaar willen we werken naar (of hebben reeds deelgenomen aan) een paar leuke uitdagingen.  

 

Volgende uitdagingen staan zeker al op de agenda en er zullen er nog een paar volgen. 

 

Opgelet voor sommige dient men tijdig in te schrijven want plaatsen zijn beperkt.     


 Uitdaging  Datums

  ulvend_landhuis_tuin_klein

 Van 5 mei tem 7 mei 2017 vertoeven we net over de grens in Noorbeek voor jaarlijks weekend met de leden en het gezin.  Dit is een 2 daagse met verschillende activiteiten en tochten .           

  MilMan2017

 Op 30/04/2017 vertoeven we in Echternach voor de Mill-Main-Trail 2017 voor de 100 km langs het mooie landschap in Luxemburg.
  RDHF_banner03  Op 25/06/2017 is het evenement in België nl Raid des Hautes Fagnes.  Met een leuke start in Malmedy, 3 afstanden (60, 91 en 116 km) en heel veel hoogte meters (2005, 2530 en 3205) is dit een van de zwaarste en meest technische Marathons van België.  Ook hier is inschrijven belangrijk om er zeker bij te zijn. 

logo_ROC

Als afsluiter van het seizoen trekken we naar de warmere oorden in Zuid-Frankrijk nl Fréjus om hier gedurende 4 dagen deel te nemen aan verschillende afstanden met de Roc D'Azur op zondag.  Dit evenement gaat van 4/10/2017 tem 08/10/2017.  Het gaat hier vooral om plezier maken, beurs te bezoeken en genieten van de zon maar stiekem ook een goeie tijd rijden op 1 van de chrono's.
   

         

Het Lustige Bestuur

Gebruiksnaam:

Wachtwoord: